Kirjaudu varauskalenteriin

Varauskalenterin toiminnassa voi esiintyä häiriöitä toistaiseksi, pahoittelemme!

Tunnit pidetään kuitenkin normaalisti lukujärjestyksen mukaan, mikäli Lukkari-sivulla ei ole toisin ilmoitettu.

Mikäli varauskalenteri ei näy alla, kokeile kirjautua tästä

Hello world

Varausohje

Jokaiselle ryhmäliikuntatunnille pitää tehdä varaus. Näin pystymme huomioimaan, etteivät tunnit tule liian täyteen sekä ilmoittamaan osallistujille mahdollisista tuntimuutoksista.

Varauksen voi tehdä joko soittamalla vastaanottoon (p. 010 666 3690) tai nettisivujen varauskalenterin kautta.

Vaurauksia voi enintään olla 8 kappaletta. Tekemäsi varauksen pystyt perumaan varauskalenterissa 2h ennen tunnin alkua ja tämän jälkeen ilmoittamalla vastaanottoon.

Nettisivujen varauskalenteriin voit tehdä omat tunnukset ”Rekisteröidy käyttäjäksi”-linkin alta: täytä omat tietosi ja paina ”Hyväksyn säännöt ja haluan rekisteröityä”. Tämän jälkeen pääset tekemilläsi tunnuksilla kirjautumaan sisään varauskalenteriin ”Kirjaudu sisään”-linkistä.

Tunteja pääset varaamaan, kun ”Uusi varaus”-sivulla valitset varauskohteeksi tilan, jossa tunti pidetään (Ryhmäliikuntasali, Circuit/Kuntopiiri, BIKING, Ulkotreeni, Vastaanotto/Info), määrittelet alkamispäivämäärän ja painat ”Lähetä kysely”. Ruudulle aukeaa tuntien lukujärjestys. Sinisellä näkyvät tunnit ovat varattavissa ja mustalla näkyvät tunnit ovat joko jo menneet tai ovat täynnä. Klikkaa haluamaasi sinisellä näkyvää tuntia ja sen jälkeen painaa ”Hyväksy varaus”. ”Omat varaukset”-sivulta näet kaikki tuntivaraukset, jotka olet tehnyt.

Tunnille saavuttaessa tulee tehty varaus kuitata käytetyksi. Näin pystymme huomoimaan, ettei tunneille tehdä turhia varauksia. Mikäli käyttämättömiä varauksia kertyy kolme tai enemmän, ei uusia varauksia voi enää tehdä. Kuittaaminen tapahtuu itsenäisesti oman korttisi avulla.

2. kerroksen ryhmäliikuntasalissa olevat tunnit kuitataan vastaanoton aukioloaikoina vastaanoton tiskillä olevalla päätteellä ja vastaanoton ollessa suljettuna ryhmäliikuntasalin vieressä olevalla päätteellä. Näytä korttiasi tietokonepäätteen edessä/vieressä olevassa lukijassa, jolloin tietokoneruudulle ilmestyy seuraavat ryhmäliikuntatunnit. Paina sormella tai kortin kulmalla kyseisen tunnin kuvaketta, jolle olet menossa. Kun näyttö tyhjenee, on kuittauksesi kyseiselle tunnille onnistunut!

3. kerroksen kuntopiirisalissa tai pyöräilysalissa olevat tunnit kuitataan kyseisen salin oven sisäpuolella, vasemmalla olevalla lukulaitteella. Kyseisen lukulaitteen yhteydessä ei ole näyttöä, mutta kortin näyttäminen lukijassa kuittaa käytetyksi seuraavaksi alkamassa olevan tunnin (aikaisintaan 15min ennen tunnin alkua voi kuitata tunnin kyseisessä lukijassa).

Mikäli varauksissa on jotain ongelmia, ole yhteydessä vastaanottoon! Autamme mielellämme!