Ohjaajamme

Kannustavalla asenteella ja iloisin mielin kohti omia tavoitteitasi! T. Ville

Mika "Ville" Viskari

Ville on toiminut kuntosalialan yrittäjänä hieman yli 20 vuotta. Kokeneella yrittäjällä on omaa liikuntataustaa painiurheilusta: hän on ollut 10 vuotta painimaajoukkueessa. Koulutukseltaan Ville on liikunnanohjaaja. Lisäksi hänellä on ammattivalmentajatutkinto ja hän on toiminut ennen yrittäjäuraansa lähes 10 vuotta erityisryhmien liikunnanohjaajana.

Ville ohjaa tuntinsa vankalla kokemuksella ja omanlaatuisen huumorin höystämänä. Villen tunneilla pääset fyysisen kuntoilun lisäksi nauttimaan henkisestä filosofiasta – ”viskarismista”. Merkittävimpänä kouluttajanaan ja viisauden lähteenään Ville pitääkin painikoulua.

Vikke Viskari

Vikke on nuoremman sukupolven Viskari, joka on perinyt merkittävän osan opeista isältään. Tietotaitoa on tarttunut mukaan myös useiden eri lajien valmentajilta: Vikellä on taustaa jalkapallosta, painiurheilusta ja erityisesti jääkiekosta.

Vikke opiskelee tällä hetkellä liikunnanohjaajaksi oppisopimuksella Pajulahdessa.

Tunnit Vikke vetää nuoren miehen innolla ja kunnianhimolla – asenne on rento, mutta jämäkkä.

Maaria Haltsonen

Maaria on iloinen liikunta-alan ammattilainen! Maaria on harrastanut lukuisia eri urheilulajeja – tällä hetkellä hän kilpailee kamppailulajeissa.

Maarialla on laaja ammattitaito: hän on koulutukseltaan personal trainer ja on lisäksi opiskellut liikuntalääketiedettä ja ravitsemusta.

Ohjaajana Maaria on kannustava, mutta jämäkkä. Hänen ehdottomina vahvuuksinaan ovat laaja tietopohja ja avoin positiivisuus. Maarian aito ilo ja rento hassuttelevuus valloittavat!

Minna Tanttu

Minna on osoitus siitä, että voima ei aina katso kokoa – hän on yksi Colosseumin ”äijistä”!
Minna on monipuolinen sporttimimmi, jolla on urheilutaustaa niin juoksun pikamatkoista kuin salibandystakin. Tällä hetkellä hän kilpailee body fitneksessä, jossa on voittanut yleisen sarjan suomenmestaruuden vuosina 2016 ja 2018.

Minnan ammatilliset valinnat liittyvät myös vahvasti liikunnan maailmaan: hän on personal trainer, kuntosaliohjaaja sekä liikunnanohjaaja (AMK).
Ohjaajana hän on iloisen reipas ja vaativa: pienestä koosta huolimatta ääntä löytyy!

Päivi Rautiainen

Päivi on pieni ja pippurinen Pikku-Myy! Hänellä on liikuntataustaa pesäpallon ja lentopallon saralta. Lentopalloa hän pelasi yli 10 vuotta. Koulutukseltaan Päivi on fysioterapeutti, liikunnanohjaaja sekä personal trainer.

Ohjaajana Päivi on tarkka: hän huolehtii asiakkaiden oikeista suoritustekniikoista. Päivin ohjauksessa yhdistyy laaja ammattitaito sekä rempseys. Tämä savolainen ilopilleri tuokin auringon tullessaan huoneeseen!

Raudanlujan ammattilaisen lisäksi Päivistä löytyy räiskyvä ”teinityttö”. Kurista perheessä huolehtiikin ennemmin Päivin tyttäret kuin hän itse.

Sami Rasimus

Sami on ahkera ja meneväinen urheilumies. Hiihtouraa hänellä on takana lähes parikymmentä vuotta. Lisäksi hän harrastaa muita kestävyyslajeja sekä pelaa jalkapalloa. Harrastusten ohella Sami on aktiivisesti mukana myös seuratoiminnassa ja ohjaa paikallisia urheilijanuoria.

Koulutukseltaan Sami on fysioterapeutti ja on siinäkin erikoistunut urheilufysioterapiaan. Ohjaajana hän on rauhallinen ja ammattitaitonsa suomin valmiuksin koostaa tuntinsa monipuolisista harjoitteista.

Samilla on omanlaatuinen huumorintaju. Hän osaa hämmentää kuulijansa, jotka eivät aina tiedä puhuuko hän vakavissaan vai ei.

Matti Uznanski

Matilla on 25 vuoden kokemus tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta ja 10 vuoden kilpailutausta kehonrakennuksesta. Koulutukseltaan hän on personal trainer.

Matin ohjaustyyliä kuvaa rauhallisuus ja jämäkkyys, mutta miehellä on kuitenkin aina huumori herkässä ja pilke silmäkulmassa.

Matti on siitä erikoinen mies, että hän pitää pinkistä – hänet saattaakin nähdä salilla treenaamassa pinkit rannetuet ranteissaan. Lisäksi Matilla on lemmikki: nimittäin treenikassi nimeltä Musti.

Mervi Ojala

Mervi on maanläheinen ja rauhallinen ohjaaja. Hän on opiskellut modernia pilatesta sekä klassista pilatesta. Pilateksen maailmasta Mervi on kiinnostunut koulutuksensa myötä: hän on puhe- ja draamataitelija, jolle keho on instrumentti. Pilates on loistava keino pitää tämä instrumentti kunnossa.

Mervillä on laaja tietämys ja kokemus pilateksesta. Hän ei koe opettavansa asiakkailleen uutta, vaan pilateksen pyrkimyksenä on pikemminkin palauttaa jokaisen keho luonnolliseen, alkuperäistilaan - saattaa keho, mieli ja henki tasapainoon. Mervin vahvuutena on kärsivällinen ja lempeä ote. Asiakkaat viihtyvät ja rentoutuvat hänen tunneillaan.

Hanna-Mari "Hammi" Lehtinen

Hammi on tanssin monitaituri! Hänellä on 8 vuoden kilpatanssitausta SM-tasolla. Sen lisäksi hän on kouluttautunut useiden tanssilajien sekä joogan ohjaajaksi. Vankka kokemus näkyy Hammin tekemisessä: hänen koreografinen taitavuutensa on upeaa katsottavaa!

Hammi ohjaakin tuntinsa vankalla kokemuksella ja tarkkuudella. Kokenut ohjaaja ei pienistä hätkähdä, vaan toteaa, että moka on lahja ja itsensä häpäisy iloinen asia!

Ulla Siitonen

Ullalla on vankka kokemus hyvinvointialalta. Hän on erikoislääkintävoimistelija ja erikoistunut siinä tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Fysioterapeuttina Ulla on toiminut yli 30 vuotta. Ullan oma kiinnostus liikuntaan on ohjannut hänet hyvinvointialan pariin. Hänen voimistelu- ja tanssitaustansa näkyvät tarkassa ja taidokkaassa tekemisessä.

Ullan vahvuus on laaja tietämys ihmiskehosta: hän osaa huomioida turvalliset suoritustekniikat ohjauksessaan. Hänen tunnilla yhdistyvät rauhalliset sekä vauhdikkaammat osuudet. Ohjatessaan Ulla on omassa elementissään, osaten innostaa asiakkaitaan!

Janni Väkevä

Janni on avoin ja hymyileväinen. Hän on nuoruudessaan harrastanut kymmenen vuoden ajan kilpahiihtoa, joten monipuolinen harjoittelu ja ravitsemus ovat tuttuja. Hiihdon lisäksi Janni on harrastanut yleisurheilua ja salibandya. Nykyisin hänet löytää päivittäin lenkkipoluilta koirien kanssa.

Janni on hyvin luova ja suunnitelmallinen, joten hänen tunneillaan on usein jokin johtoajatus tai tarina. Ohjatessaan hän tykkää jakaa tekniikkavinkkejä, jotta suoritukset olisivat mahdollisimman puhtaita.

Tämän monitoiminaisen käsissä ratkeaa moni pulma – Janni tuuraa jumppia, vastaa Colosseumin mainoksista ja toisinaan häärää myös vastaanottotiskin takana.