Personal Trainerimme

Matti p   Maaria2 p

Matti Uznanski

Matilla on 25 vuoden kokemus tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta ja 10 vuoden kilpailutausta kehonrakennuksesta. Koulutukseltaan hän on personal trainer.

Matin ohjaustyyliä kuvaa rauhallisuus ja jämäkkyys, mutta miehellä on kuitenkin aina huumori herkässä ja pilke silmäkulmassa.

Matti on siitä erikoinen mies, että hän pitää pinkistä – hänet saattaakin nähdä salilla treenaamassa pinkit rannetuet ranteissaan. Lisäksi Matilla on lemmikki: nimittäin treenikassi nimeltä Musti.

 

Maaria Haltsonen

Maaria on iloinen liikunta-alan ammattilainen! Maaria on harrastanut lukuisia eri urheilulajeja – tällä hetkellä hän kilpailee kamppailulajeissa.

Maarialla on laaja ammattitaito: hän on koulutukseltaan personal trainer ja on lisäksi opiskellut liikuntalääketiedettä ja ravitsemusta.

Ohjaajana Maaria on kannustava, mutta jämäkkä. Hänen ehdottomina vahvuuksinaan ovat laaja tietopohja ja avoin positiivisuus. Maarian aito ilo ja rento hassuttelevuus valloittavat!

Minna p   Päivi p

Minna Tanttu

Minna on osoitus siitä, että voima ei aina katso kokoa – hän on yksi Colosseumin ”äijistä”!
Minna on monipuolinen sporttimimmi, jolla on urheilutaustaa niin juoksun pikamatkoista kuin salibandystakin. Tällä hetkellä hän kilpailee body fitneksessä, jossa voitti yleisen sarjan suomenmestaruuden vuonna 2016. Lisäksi hän sijoittui samana vuonna maailmanmestaruuskilpailuissa kymmenenneksi.

Minnan ammatilliset valinnat liittyvät myös vahvasti liikunnan maailmaan: hän on personal trainer, kuntosaliohjaaja sekä liikunnanohjaaja (AMK).
Ohjaajana hän on kannustava ja vaativa: pienestä koosta huolimatta ääntä löytyy!

 

 

Päivi Rautiainen

Päivi ja on pieni ja pippurinen Pikku-Myy! Hänellä on liikuntataustaa pesäpallon ja lentopallon saralta. Lentopalloa hän pelasi yli 10 vuotta. Koulutukseltaan Päivi on fysioterapeutti, liikunnanohjaaja sekä personal trainer.

Ohjaajana Päivi on tarkka: hän huolehtii asiakkaiden oikeista suoritustekniikoista. Päivin ohjauksessa yhdistyy laaja ammattitaito sekä rempseys. Tämä savolainen ilopilleri tuokin auringon tullessaan huoneeseen!

Raudanlujan ammattilaisen lisäksi Päivistä löytyy räiskyvä ”teinityttö”. Kurista perheessä huolehtiikin ennemmin Päivin tyttäret kuin hän itse.

 

Olet tässä: Home Personal Training Valmentajat